Jól konvertáló landing page tervezése

Kampányaid egyik kulcseleme a landing page. Ha jól konvertál, milliókat hoz, ha gyengén, akkor ugyanennyit bukhatsz a hirdetési költségeken és a kiesett bevételen. Olyan oldalt tervezünk, ami elad.

Milyen célra készíts landing oldalt?

Rendezvény, tréning

Ha valamilyen rendezvényt, konferenciát vagy tréninget szervezel, akkor a jegyeket egy külön landing oldalon add el.

Digitális vagy fizikai termék

Ha igazán hatékonyan akarsz egy terméket értékesíteni (legyen szó könyvről vagy orvosi műszerről), akkor külön landing oldalon hirdeted.

E-mail lista bővítése

Hirdesd meg a csaliterméked egy landing oldalon és építs listát a feliratkozókból!

Promóciós ajánlat

Ha offline üzleted van, akkor a kupont, az ajánlatot hirdesd landing oldalon, így pontosabban tudod mérni az eredményeket.

Hogyan készül el a landing oldalad?

1. Konzultáció

Az általam összeállított kérdőív alapján megismerem a vevőid, meghatározzuk a landing oldal célját. Együtt kidolgozzuk az ajánlat részleteit, és megkeressük, hogy mitől lesz igazán ütős az oldal.

2. Grafikai tervezés és szövegírás

Elkészítem a landing oldal első verzióját a konzultáció és az átküldött anyagok alapján. Az elhangzott információkat úgy alakítom szöveggé, hogy az eladjon.

3. Marketinges funkciók beépítése

Konverziókövetés, mérés, kilépéskor felugró ablak, feliratkozó űrlapok, köszönőoldal. Igény esetén A/B-tesztek elindítása.

4. Átadás és utánkövetés

Átadjuk a landing oldalt, és a kampány ideje alatt folyamatosan monitorozzuk az eredményeket. Ha szükséges, változtatunk a szövegezésen, grafikai részleteken.

Alap landing page-funkciók

Vannak alapfunkciók, amelyeket minden landing page-nek tartalmaznia kell. Ezek egy részét máshol extra szolgáltatásként adják. Szerintem konzultáció és profi szövegírás nélkül nem készülhet eredményes oldal. Te pedig eredményes oldalt szeretnél. Ezeket tehát tartalmazza az alapcsomag.

Mobilbarát dizájn

Nem csak reszponzív, hanem okostelefonra szabott tartalom. Könnyen lehet, hogy a telefonos látogatóid másképp böngésznek. Mindezt végiggondoljuk és ez alapján tervezzük meg a landing page-et.

Szövegírás

A landing page annyira lesz meggyőző, mint a rajta található szöveg. Az első konzultáció alapján úgy fogalmazzuk meg az üzeneted, hogy azt a vevőd értse, bizalmat keltsen benne és meggyőzze.

Alapszintű marketinges funkciók

Beépített Facebook Pixel, Google Analytics (e-kereskedelmi méréssel) és konverziókövetés jár. Ha ezeket egyelőre nem használod, később akkor is jól jönnek az összegyűjtött adatok.

Jogtiszta stock fotók

A landing oldaladhoz akár 10 jogtiszta stock fotó jár. Sosem használunk lopott, nem jogtisztán beszerzett fotókat (kérésre sem). Nem szeretjük az unalmas, hideg stock képeket sem, így a legjobbakat válogatjuk ki neked.

Egyedi betűtípusok

Az Adobe Typekit szolgáltatás használatával sok ezer egyedi, ingyen nem hozzáférhető betűtípusból válogathatunk. A profi, igényes megjelenés alapja ez.

Konverzióra optimalizálva

Ha a lila gomb konvertál, akkor lila lesz. Ha az 55-ös betű konvertál, akkor ilyen méretben írjuk. Az elejétől a végéig konverziós szempontból tervezzük az oldalad.

Gyors landing oldal

Webre optimalizált képek, cache, tömörítés. Mindezek azért, hogy a landing page gyorsan betöltődjön, ezáltal is jobban konvertáljon.

WordPress vagy más platformok

WordPress mellett bármilyen egyéb, általad használt platformon (LeadPages, Unbounce) megvalósítjuk a landing oldalad.

Extra lehetőségek

Ahány ügyfél, annyi igény. Lehet, hogy egy könyvet szeretnél eladni. Az is lehet, hogy egy komplex online értékesítési folyamat létrehozásához keresel partnert. Mindkettőre találunk megoldást.

Fotózás, videózás

Ha bizalmat szeretnél építeni, akkor meggyőzően kell bemutatni magad és a cégedet. Pillanatok alatt. Olyan fotókat és videókat készítünk a cégedről, termékedről, ami meggyőzi a vevőidet.

Haladó marketinges funkciók

Exit-intent popup, dinamikus tartalom a landing oldalon (attól függően, hogy honnan érkezett), Google Analytics eseménykövetés. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Extra funkciók

Beállítjuk a SalesAutopilot űrlapod, visszaigazoló levelekkel, bankkártyás fizetéssel, automatikus számlázással és díjbekérő küldésével.

Expressz elkészülés

Ha sürgősen, akár néhány napon belül van szükséged az új landing oldalra, akkor – kapacitástól függően – van lehetőséged ezt kérni, felár ellenében.

Kérj ajánlatot

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni. A megadott információkat bizalmasan kezelem.