Dolgozzuk ki a következő kampányodat

Tervezzük meg együtt következő kampányod vagy az értékesítési tölcséred. Nézzük át a céged, termékpalettád marketinges szemmel. Néhány óra konzultáció sok hónap felesleges munkától és kidobott pénztől őrizhet meg.

Hogyan segíthetem a marketinged?

Következő kampányod megtervezése

Karácsonyi vagy más ünnephez kapcsolódó kampány megtervezése. Új termék bevezetése. Egy rendezvényt szeretnél megtölteni. Mindezeket lépésről lépésre átnézzük és megtervezzük a kampány alapjait.

Online értékesítési tölcsér megtervezése, kivitelezése

Ha egy terméket, szolgáltatást több lépésben szeretnél eladni, de nem tudod, hogyan tedd, akkor megtervezzük és kivitelezzük a teljes értékesítési tölcsért (vagy annak részeit).

Csalitermék megtervezése, kivitelezése

Szeretnél e-mail listát, vevőkört, belépőterméket fejleszteni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Segítünk, hogy megtaláld és megvalósítsd a következő csali- vagy belépőterméked.

Jelenlegi marketinged átvilágítása

Hol lehet a legkevesebb energia befektetésével a legnagyobb hasznot elérni? Avagy hol vannak a szűk keresztmetszetek a cégedben, a marketingedben? Milyen irányba haladj a fejlesztéseiddel?

Tanácsadás és kivitelezés

Tanácsadóként nem célom, hogy a saját elképzeléseimet valósítsam meg a cégedben. Az a célom, hogy kihozzam a cégedből a legjobbat. Ezt coaching-jellegű kérdésekkel és saját javaslataim megosztásával teszem. Nem csak javaslatokat adok: a legtöbb ötlet kivitelezésében is aktív szerepet tudok vállalni.

E-mail marketing

E-mail kampányok megtervezése, megírása, beállítása, mérése.

Közösségi marketing

Megtervezzük a social media megjelenésed, stratégiád és a következő hónapok posztjait.

Tartalommarketing

Videózás, blog, rövid és hosszabb bejegyzések, csalitermékek, ebook-ok – mindezt stratégia köré szervezve, az értékesítésedet támogatva.

Facebook Messenger chatbot

Elkészítem chatbotod Facebook Messengerre, ahol adatokat gyűjthetsz, feliratkoztathatsz és eladhatsz.

Grafikai tervezés

Logó és arculati anyagok megtervezése, kiadványszerkesztés.

Public Relations

Segítünk PR-eseményed megtervezésében, sajtóközleményed megírásában és kiküldésében, PR-stratégiádban.

Kérj ajánlatot

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni. A megadott információkat bizalmasan kezelem.