Készíts videós kurzust és add el online

Olyan tudás birtokában vagy, amit szívesen eladnál az interneten, de nem tudsz (és nem akarsz) videózni? Bizonytalan vagy abban, hogyan lehetne ebből terméket csinálni? Egyáltalán lehetne-e? Velünk megvalósíthatod.

Így készül az online kurzus

1. Konzultáció

Az általam összeállított kérdőív alapján megismerem a tudásod, a közönséged. Segítek meghatározni, hogy milyen formában lehet piacképes, amit tanítanál. Tanácsokat adok a különböző leckék felosztásához és a kurzus formátumához.

2. Forgatás

Kiválasztjuk a helyszínt, majd leforgatjuk a kurzus videós részeit. Ne aggódj, ha még sosem szerepeltél videón: hasznos tanácsokkal látunk el, szükség esetén sminkest és stylist-ot is biztosítunk. Súgógépet is hozunk, tehát nem kell előre megtanulnod a szöveget.

3. Vágás, utómunka

Mi összevágjuk a videókat, te pedig elkészíted a kurzus további, szöveges részeit. Ezeket összefűzzük, igényesen megformázzuk. Segítünk olyan formára hozni a teljes kurzust, hogy a tudásod hatékonyan át tudd adni.

4. Kurzus elindítása

Elkészítjük saját informatikai rendszered és/vagy feltöltjük a kurzust valamelyik népszerű platformra (Udemy, Coursera, Webuni). A döntésben a konzultáció alatt segítünk. Az oldalad egy profi landing page lesz, ami hatékonyan adja el a kurzusod.

Így segítem az online kurzusod sikerét

Ez a szolgáltatás neked szól, ha rendelkezel olyan tudással, ami sokak számára hasznos lehet, fizetnének érte és te át tudod adni. Lehet, hogy nem értesz a videózáshoz, a marketinghez, de ez miért akadályozna meg, hogy sikert érj el a tananyagoddal?

Előkészítés, konzultáció

Meghatározzuk a célközönséged, átbeszéljük az árazást, a leckék hosszát és a segédanyagokat. Megnézzük, hogyan lehetne hatékony és vonzó a közönségednek. Azt is elmondom, ha szerintem üzletileg nem életképes az ötlet – ebben az esetben csak a konzultáció díját kell kifizetned.

Forgatás, technikai eszközök

Semmivel nem kell rendelkezned ahhoz, hogy profi anyagot forgassunk. Nem kell stábot és stúdiót bérelned, hiszen nem egészestés nagyjátékfilmet tervezünk. Költséghatékonyan, de profin készítjük el a videókat.

Vágás, utómunka

Animált logót és aláfestő-zenét kapsz a videók mellé. Igény szerint prezentációval is összefésüljük a videóanyagot, így még hatásosabb lehet a mondanivalód.

Online kurzus elkészítése

Egyedi rendszer, WordPress + LearnDash alapon, vagy valamilyen népszerű platform használata. Egyedi, saját rendszer esetén a csomag tartalmazza a hirdetéshez szükséges landing oldalt is.

Kérj ajánlatot

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni. A megadott információkat bizalmasan kezelem.