Webáruház tervezése marketinges szemmel

Átlátható, meggyőző, jól konvertáló webáruházat kapsz kézhez (akár 10, akár 1000 termékről van szó). A webáruházad nem egyszerű termékbemutató weboldal: a háttérben egy komoly ügyfélszerző gépezetet építünk fel.

Hogyan készül el a webáruházad?

1. Konzultáció

Az általam összeállított kérdőív alapján megismerem a céged, a vevőid, a termékeid. Segítek meghatározni, hogy milyen üzleti célokat érhetsz el a webáruházaddal. Megbeszéljük a feltöltendő termékek listáját, annak összegyűjtési módját.

2. Termékinformációk és fotók összegyűjtése

Ez történhet a cégeden belül vagy a segítségünkkel. A végeredmény egy olyan jól strukturált adatbázis, amit ezután könnyen tudsz módosítani, költöztetni. Ha rendelkezel webáruházzal, akkor valószínűleg van ilyen adatbázisod.

3. Adminisztratív és jogi feladatok összegyűjtése

A webáruházhoz szükséged van ÁSZF-re, adatvédelmi nyilatkozatra és azonosítóra. Ezen felül el kell kezdened a csomagküldő partner keresését, a kártyás fizetési mód bevezetését. Ezekben tanácsot adunk, segítünk.

4. Grafikai tervezés és szövegírás

Elkészítem a webáruházad első verzióját a konzultáció és az átküldött anyagok alapján. Ezt újabb konzultáció követi, amely alapján módosítjuk az oldalt.

5. Marketinges funkciók beépítése

Konverziókövetés, mérés, kilépéskor felugró ablak, feliratkozó űrlapok, kosárelhagyást követő e-mail. A listának csak a képzeleted szab határt. Az üzleti céljaidnak megfelelően ezeket mind beépítjük.

6. Átadás és tesztelés

Az oldalt átköltöztetjük a saját szerveredre. Ha volt saját oldalad, csak minimális leállásra kell számítanod. Ezután 1-4 hétig fokozottan figyeljük az oldalt és a visszajelzéseket az esetleges hibákról, módosítandó elemekről.

Amit minden webáruház tartalmaz

Vannak alapfunkciók, amelyeket minden webáruháznak tartalmaznia kell. Ezek egy részét máshol extra szolgáltatásként adják. Szerintem konzultáció, profi szövegírás és marketinges szemlélet nélkül nem készülhet eredményes webshop. Te pedig üzleti eredményt szeretnél. Ezeket tehát tartalmazza az alapcsomag.

Mobilbarát dizájn

Nem csak reszponzív, hanem okostelefonra szabott tartalom. Könnyen lehet, hogy telefonos látogatóid máshogyan vásárolnak. Mindezt végiggondoljuk és ez alapján tervezzük az oldalad.

Szövegírás

A webáruházad annyira lehet meggyőző, mint a rajta található szöveg. Az első konzultáció alapján úgy fogalmazzuk meg az üzeneted, hogy azt a vevőd értse, bizalmat keltsen benne és meggyőzze. Megszólítjuk a kifogásait és félelmeit a vásárlással kapcsolatban.

Alapszintű marketinges funkciók

Minden weboldalba beépített Facebook Pixel, Google Analytics, E-kereskedelmi mérés és konverziókövetés jár. Ha ezeket egyelőre nem használod, később akkor is jól jönnek az összegyűjtött adatok.

Jogtiszta stock fotók

Az oldaladhoz akár 25 jogtiszta stock fotó jár. Sosem használunk lopott, nem jogtisztán beszerzett fotókat (kérésre sem). Nem szeretjük az unalmas, hideg stock képeket sem, így a legjobbakat válogatjuk ki neked.

Egyedi betűtípusok

Az Adobe Typekit szolgáltatás használatával sok ezer egyedi, ingyen nem hozzáférhető betűtípusból válogathatunk. A profi, igényes megjelenés alapja ez.

Dedikált, gyors szerver és weboldal

A weboldalad dedikált SSD szerverre kerül (DigitalOcean). Az áruházban webre optimalizált képek, cache és tömörítés növeli a sebességet. Ha igényled, természetesen használhatod a korábbi szerverszolgáltatód is.

Automatikus számlázás

Spórolj heti több órát a számlázás automatizálásával! Ha Billingo-t, Számlázz.hu-t, vagy más népszerű szoftvert használsz, akkor beüzemeljük neked az automatikus számlakiállítást.

WordPress / Woocommerce alapon

WordPress-ben dolgozom, így élvezheted az open source rendszerek minden előnyét. Bármikor találhatsz hozzáértő szakembert, sőt: te és a munkatársaid is könnyen szerkeszthetitek. Ehhez dokumentációt is adok.

Bankkártyás fizetés

Segítünk a regisztrációban és beépítjük a kártyás fizetést az oldalba. Általában a Bariont / Borgunt javasoljuk, de több más szolgáltatóval is kompatibilis a rendszer. Természetesen lesz lehetőség utánvétellel és előreutalással is fizetni.

Számos webáruház-funkció

Szűrési lehetőség terméktulajdonságok alapján, kívánságlista beépítése, kuponok megadása, ingyenes szállítási limit, automatikus visszajelző levelek. Minden, ami a webáruház hatékony működéséhez szükséges.

Szállítási sávok

A szállítási díjakat meghatározhatod tömeg, méret, kategória és ár alapján – akár ezek keverékéből is. Sőt, egyedi szállítási módokat is megadhatsz.

Akciók, kiemelt termékek

Megadhatsz időzített árakciókat, kiemelhetsz termékeket, amelyek automatikusan megjelennek a főoldalon, létrehozhatsz termékcsomagokat vagy kötelezően együtt rendelhető termékeket.

Extra lehetőségek

Ahány ügyfél, annyi igény. Lehet, hogy három terméked van – az is lehet, hogy 300. Talán több webáruházat üzemeltetsz egyszerre, vagy 20 szempont alapján testreszabható termékeket árulsz. Mindezekre az igényekre találunk megoldást.

Fotózás, videózás

Ha bizalmat szeretnél építeni, akkor meggyőzően kell bemutatni magad és a termékeidet. Pillanatok alatt. Olyan fotókat és videókat készítünk a termékeidről, ami meggyőzi a vevőidet.

Haladó marketinges funkciók

Exit-intent popup, dinamikus tartalom a weboldalon (attól függően, hogy honnan érkezett), Google Analytics eseménykövetés. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Facebook áruház

Termékeidet feltöltjük és szinkronizáljuk a Facebook-oldalad áruházával, így közvetlenül Facebook-ról is tudnak rendelni a követőid. Sőt, ezután megjelölheted a termékeket a bejegyzéseidben is.

Egyedi funkciók

Termékoldali cross-sell-ajánlatok. Kosár- és pénztároldali upsell ajánlatok. Összekapcsolás hírlevélküldő rendszerrel, egyedi ajánlatok küldése X idővel az előző rendelés után. A lehetőségek száma végtelen.

Többféle devizanem

Ha nemzetközileg szeretnél értékesíteni, lehetőséged van több devizanemet hozzárendelni a termékekhez – akár automatikus átváltással együtt.

Többnyelvű áruház

Nemzetközi webshophoz lehetőséged van az áruházad lefordíttatni. Ennek a technikai beállítását elvégezzük.

Nagykereskedelmi áruház

Egyedi akciók partnereknek, zárt portál, ahol csak bejelentkezés után láthatóak az árak és feltételek.

Expressz elkészülés

Ha sürgősen, akár néhány héten belül van szükséged az új webáruházra, akkor – kapacitástól függően – van lehetőséged ezt kérni, felár ellenében.

Kérj ajánlatot

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni. A megadott információkat bizalmasan kezelem.