Tervezzük meg vevőszerző weboldalad!

A weboldalad nem egyszerűen szép lesz. A vevőid odáig lesznek érte. A weboldalad róluk szól majd – érteni fogják, meggyőzi őket, bizalmat kelt bennük. Azt teszik majd rajta, amit kérsz tőlük.

Hogyan készül el a weboldalad?

1. Konzultáció

Az általam összeállított kérdőív alapján megismerem a céged, a vevőid, a szolgáltatásod. Segítek meghatározni, hogy milyen üzleti célokat érhetsz el a weboldaladdal.

2. Grafikai tervezés és szövegírás

Elkészítem a weboldalad első verzióját a konzultáció és az átküldött anyagok alapján. Ezt újabb konzultáció követi, amely alapján módosítjuk az oldalt.

3. Marketinges funkciók beépítése

Konverziókövetés, mérés, kilépéskor felugró ablak, feliratkozó űrlapok... a listának csak a képzeleted szab határt. Az üzleti céljaidnak megfelelően ezeket mind beépítjük.

4. Átadás és tesztelés

Az oldalt átköltöztetjük a saját szerveredre. Ha volt saját oldalad, csak minimális leállásra kell számítanod. Ezután 1-4 hétig fokozottan figyeljük az oldalt és a visszajelzéseket az esetleges hibákról.

Amit minden weboldal tartalmaz

Vannak alapfunkciók, amelyeket minden oldalnak tartalmaznia kell. Ezek egy részét máshol extra szolgáltatásként adják. Szerintem viszont konzultáció és profi szövegírás nélkül nem készülhet eredményes oldal. Te pedig eredményes oldalt szeretnél. Ezeket tehát tartalmazza az alapcsomag.

Mobilbarát dizájn

Nem csak reszponzív, hanem okostelefonra szabott tartalom. Könnyen lehet, hogy a telefonos látogatóid mást szeretnének először látni. Mindezt végiggondoljuk és ez alapján tervezzük az oldalad.

Szövegírás

A weboldalad annyira lehet meggyőző, mint a rajta található szöveg. Az első konzultáció alapján úgy fogalmazzuk meg az üzeneted, hogy azt a vevőd értse, bizalmat keltsen benne és meggyőzze.

Alapszintű marketinges funkciók

Minden weboldalba beépített Facebook Pixel, Google Analytics és konverziókövetés jár. Ha ezeket egyelőre nem használod, később akkor is jól jönnek az összegyűjtött adatok.

Jogtiszta stock fotók

Az oldaladhoz akár 25 jogtiszta stock fotó jár. Sosem használunk lopott, nem jogtisztán beszerzett fotókat (kérésre sem). Nem szeretjük az unalmas, hideg stock képeket sem, így a legjobbakat válogatjuk ki neked.

Egyedi betűtípusok

Az Adobe Typekit szolgáltatás használatával sok ezer egyedi, ingyen nem hozzáférhető betűtípusból válogathatunk. A profi, igényes megjelenés alapja ez.

Dedikált, gyors szerver

A weboldalad dedikált SSD szerverre kerül (DigitalOcean). Ha igényled, természetesen használhatod a korábbi szerverszolgáltatód is.

Gyors weboldal

Webre optimalizált képek, cache, tömörítés. Mindezek azért, hogy az új oldalad gyorsan betöltődjön és gyorsan reagáljon a vevőidnek.

WordPress alapon

WordPress-ben dolgozom, így élvezheted az open source rendszerek minden előnyét. Bármikor találhatsz hozzáértő szakembert, sőt: te és a munkatársaid is könnyen szerkeszthetitek. Ehhez dokumentációt is adok.

Extra lehetőségek

Ahány ügyfél, annyi igény. Lehet, hogy egy komplex értékesítési rendszert szeretnél felépíteni. Az is lehet, hogy foglalási rendszerre van szükséged. Vagy zárt portált, fórumot, webes magazint szeretnél.

Fotózás, videózás

Ha bizalmat szeretnél építeni, akkor meggyőzően kell bemutatni magad és a cégedet. Pillanatok alatt. Olyan fotókat és videókat készítünk a cégedről, termékedről, ami meggyőzi a vevőidet.

Haladó marketinges funkciók

Exit-intent popup, dinamikus tartalom a weboldalon (attól függően, hogy honnan érkezett), Google Analytics eseménykövetés. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Egyedi funkciók

Foglalási rendszer, zárt, előfizetéses fórum vagy blog. Lead-generáló rendszerek, hirdetések megjelenítése. Ha egyedi igényeid vannak, valószínűleg erre is találunk megoldást.

Expressz elkészülés

Ha sürgősen, akár néhány napon belül van szükséged az új weboldalra, akkor – kapacitástól függően – van lehetőséged ezt kérni, felár ellenében.

Kérj ajánlatot

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hatékonyabban tudjunk haladni. A megadott információkat bizalmasan kezelem.